Mijn verhaal

Toen ik in een vorig leven werkzaam was in de transportsector en daardoor gemiddeld 45 weken per jaar in Spanje onderweg was, heb ik zowat alle uithoeken van het land gezien. Hierdoor heb ik uiteraard ook de culinaire kant van het land een beetje leren kennen, en is mijn liefde voor de Spaanse keuken door de jaren heen alleen maar gegroeid. Als ik dan al eens thuis was, vond ik het dan ook leuk om zelf allerhande gerechtjes uit te proberen aan de hand van de Spaanse kookboeken die ik met de tijd verzameld had. Het was steeds weer een leuke belevenis om een stukje Spaanse keuken op tafel te kunnen toveren voor vrienden of familie, en het was minstens zo leuk om iedereen te zien genieten. Aangezien we (mijn echtgenote en ik) ook wel van een pikante toets houden, staan er dus ook geregeld pikante groene pepertjes op tafel. Spaanse pepers wel te verstaan. Op een dag kreeg ik het idee om van die pepertjes confituur te maken, en deze bleek nog verrassend lekker te zijn ook. Zeker in combinatie met een stukje kaas of paté. Tot mijn verbazing kreeg ik steeds meer positieve reacties uit mijn omgeving, iedereen vond het lekker. Ook onze Spaanse vrienden die tevens restauranthouder zijn,en die we leren kennen hebben door onze vakanties in het noord Spaanse Baskenland, hadden we van die pepertjesconfituur laten proeven. Deze waren meteen zodanig enthousiast dat ik tijdens één van onze vakanties prompt de vraag kreeg of ik interesse had om mijn product te commercialiseren. Toen rezen er natuurlijk wel een hoop vraagtekens omdat ik niet meteen wist hoe hieraan te beginnen.
Uiteindelijk na een lange weg afgelegd te hebben ben ik er dan toch in geslaagd en kan ik met enige fierheid melden dat de confituur van pikante groene pepertjes een feit is.
Ik mag er dan ook bij zeggen dat ik de eerste én de enige ben die deze confituur van pikante groene pepertjes produceert.  
Een nieuw, uniek topproduct is geboren !! 
​Enkel en alleen van TA​PEIO, de enige echte.
Ontdek meer verder op deze website.

Peter